Categorii

  • Nou
Oja Semipermanenta Venalisa VIP 1 - 909
  • Oja Semipermanenta Venalisa VIP 1 - 909

Oja Semipermanenta Venalisa 909

Referinta: 50
9,90 lei
Fara TVA
Cantitate

Magazinul Nails Up va prezinta Oja Semipermanenta Venalisa, aceasta simbolizeaza o culoare complexa, feminina, perfecta indiferent de anotimp si in orice combinatie!

Oja semipermanenta este o alternativa a manichiurii clasice, aceasta este des aleasa, deoarece rezista o perioada mai indelungata pe unghii, pana la 5-6 saptamani! 

ceasta este recomandata pentru uz profesional si nu numai, deoarece se usuca pentru un timp minim în lampă uv și în lampă led, avand un luciu intens.

Cantitate: 7,5 ml

Grad de acoperire: Mediu/Ridicat

Timp de polimerizare: 120 sec 36 W. UV

60/90 sec. LED 

INSTRUCTIUNI DE APLICARE

- Se pregatesc unghiile ( impingem cuticula cu pusher sau cu ajutorul unui betisor de portocal, matuim uniform suprafata placii unghiale cu o pila de granulatie 180/240 sau cu un buffer, indepartam tot praful cu o periuta)

- Se aplica Primer Venalisa

- Dupa aproximativ 60 de secunde, se aplica baza Venalisa sau Venalisa Rubber Base pe toata unghia, in cazul Rubber Base se creeaza si apexul.

- Polimerizeaza 120 de secunde in lampa UV sau  60 de secunde in lampa LED.

- Aplica oja semipermanenta Venalisa in doua straturi pensulate, avand grija sa polimerizezi fiecare strat in lampa 120sec UV, 60sec LED

- Aplica Top Coat Venalisa ( no wipe) si polimerizeaza ( in cazul altui Top Coat poate fi necesara si degresarea)

INSTRUCTIUNI DE INDEPARTARE

Se pune Soak Off Remover intr-un recipient sau in capsule speciale si se lasa unghiile la inmuiat pentru 10-15 minute. Se scot unghiile, urmand ca gelul sau lacul sa fie indepartat de pe unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

Venalisa
50

Fisa tehnica

CANTITATE
7ml
Culoare
Maro