Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
ROSALIND FUR EFFECT | Rosalind.ro

ROSALIND FUR EFFECT

Oja semipermanenta Rosalind Fur Effect va da manichiurii tale un efect de genul animal print, in timp ce iti imbraca unghiutele cu o pelicula pigmentata si rezistenta. Aceasta categorie de oje semipermanente se deosebeste prin multitudinea de modele si designuri la care poate lua parte, fie ca vorbim de o manichiura completa sau de cateva unghiute mai speciale.

Oja semipermanenta Rosalind Fur Effect este de vascozitate ideala, nu curge in lampa, nu degaja caldura si nu isi pierde luciul in timp.

Ai ramas in pana de idei? Magazinul Rosalind iti propune oja semipermanenta Rosalind Fur Effect!

Textura sa fluida o face perfecta pentru a fi utilizata pe toata unghia, intr-o manichiura de lunga durata cu gel, semi sau acryl.  Acum iti poti folosi imaginatia in a crea combinatii uimitoare cu gama de nuante semipermanente Rosalind Fur Effect. Oja semipermanenta Rosalind Fur Effect se aplica prin pensulare - fiecare sticluta are propria pensula, si efectul ‘’fur’’ va fi observat dupa polimerizarea in lampa UV sau LED.

Rosalind Fur Effect este o oja semi perfecta pentru manichiuri si pedichiuri cu motive unice, in functie de personalitatea fiecarei cliente, culorile sunt extrem de puternice, vii si pigmentate si se potrivesc in orice moment al sezonului.

Subcategories

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)