Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Diverse - Produse Diverse Manichiura | Rosalind.ro

Diverse

Te-ai gandit ce ai putea gasi intr-o categorie cu produse diverse si datorita carui fapt exista aceasta in magazinul Rosalind?

Atunci cand vrei un salon echipat corespunzator, astfel incat sa le oferi clientelor tale conditii potrivite pentru manichiura si pedichiura, noi iti propunem categoria diverse. Aici gasesti produse foarte utile pentru meseria ta.

Rosalind iti ofera produse de manichiura si pedichiura ideale pentru utilizarea in salon si acasa, fara de care, probabil, ar trebui sa improvizezi - lucru nu tocmai placut si igienic.

Ce gasesti in categoria Diverse pentru manichiura?

Recipiente de plastic cu si fara pulverizator, pentru depozitarea alcoolului sanitar si al dezinfectantilor, una dintre conditiile desfasurarii lucrului pentru o manichiurista care isi respecta meseria si clientele.

Cutii pentru depozitarea pensulelor de manichiura, pentru ca pensulele tale sa se pastreze curate si organizate, suporturi pentru mana, suporturi de exersat diferite tehnici, de exemplu degete de practica, boluri de plastic pentru manichiura, suport pentru pensule, inele abrazive, ochelari de protectie - toate se regasesc in magazinul nostru, in categoria diverse.

Produsele noastre nu tin cont de nivelul de experienta si sunt comercializate special pentru a te ajuta si a-ti usura munca.

Alege cele mai bune produse pentru trusa ta de manichiura, pentru salon si pentru clientele tale, astfel incat sa realizezi cele mai apreciate unghiute - tot ce ai nevoie se afla in magazinul Rosalind!

Subcategories

Sunt 359 produse.

Se afiseaza 1-12 din 359 produs(e)