Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
ONE STEP GEL ROSALIND | Rosalind.ro

ONE STEP GEL ROSALIND

Te-ai plictisit sa tot faci manichiuri cu 3 produse diferite? Magazinul Rosalind ti-a pregatit one step gel Rosalind - un singur produs pentru toate nevoile tale. One step gel Rosalind este un gel cu care poti da baza, poti construi si modela unghia si tine loc si de top coat.

Adio dezordine totala pe masa, pensule si produse imprastiate - cu one step gel Rosalind vei lucra mult mai repede si mai organizat!

One Step Gel Rosalind este un produs cu vascozitate ideala, se lucreaza si se pileste rapid, are preturi bune si il gasesti in mai multe versiuni in magazinul Rosalind. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca ai ramas fara baza, fara gel de constructie sau fara top coat, cu gelurile one step Rosalind faci totul folosind un singur produs. Iti vei scurta considerabil timpul de lucru si clientele tale vor beneficia de aceleasi servicii de calitate.

Magazinul Rosalind comercializeaza aceste produse pentru ca tu sa iti poti organiza timpul mai bine si sa ai loc in agenda pentru mai multe cliente. One step Rosalind este un gel foarte aderent si rezistent, nu degaja multa caldura la polimerizare, are un pret accesibil, nu ingalbeneste si nu se desprinde de pe unghie.

Comanda acum one step gel rosalind si bucura-te de un produs revolutionar, de oferte si reduceri - totul in magazinul Rosalind.

Subcategories

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)