Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Lampa Pentru Birou | Rosalind.ro

Lampa Pentru Birou

Rosalind va propune un produs elegant si modern ce se va integra pe loc in mediul tau de lucru! Lampa de birou este produsul ce te va ajuta sa vezi totul mai clar, la propriu si la figurat! Lampa pentru masa este ideala atat pentru masa de manichiura din salon dar si pentru cea de acasa. Acesta lampa pentru masa manichiura se fixeaza pe masa de lucru prin insurubare, sistemul de prindere cu care este dotata lampa pentru masa manichiura.

Alege o lampa pentru birou si veti vedea totul cu alti ochi!

Un alt plus este ca aceasta permite rotirea lampii la 360 de grade stanga / dreapta. Lampa pentru masa manichiura are dispozitivul de fixare confectionat din plastic, astfel, poti folosi lampa pentru masa manichiura si pe mese sau birouri ce au incorporat deja un spatiu special pentru fixarea lampii.

Aceste lampi pentru masa functioneaza cu bec soclu E 27, puterea maxima este de 60 W. Aveti la alegere din mai multe culori, pentru a putea arata perfect oriunde o vei monta!

Alege lampa pentru masa si finalul va fi mereu unul perfect, deoarece lumina este foarte importanta atunci cand realizezi o manichiura sau o pedichiura!

Subcategories

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)