Filters

Brand

No choice available on this group

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Primer | Rosalind.ro

Primer

In magazinul Rosalind gasiti produse esentiale, fara de care o manichiura nu poate fi executata cu succes. Astfel ca Primer-ul este solutia de pregatire a unghiei naturale, care are rolul de a degresa unghia, astfel,  produsele aplicate ulterior se vor lipi pe unghie. Mai exact, primerul are rolul de adeziv.

In magazinul Rosalind gasesti Primer Air Dry FSM si Primer fara acid Venalisa, Primer fara Acid ALLEPAZNOKCIE, NAIL PREP SILCARE, ULTRABOND FSM, PRIMER GDCOCO, care sa iti pregateasca unghiile pentru urmatoarea etapa, de aplicare a gelului.

Nu trece peste pasul in care aplici primerul!

Aceasta solutie degresanta, se utilizeaza pe unghia naturala sau inaintea aplicarii tipsurilor. Dupa pilirea tipsurilor se aplica din nou un strat de primer, dupa care se aplica gelul dorit. Primerul are ca efect aderenta mai puternica a gelului pe suprafata unghiei si se foloseste mai ales la constructii de unghii.

Primerul fara acid este o solutie esentiala in pregatirea manichiurii. Este un solvent care dizolva micile particule de umezeala de la suprafata unghiei naturale si actioneaza ca o banda dubla adeziva!

Tu ce gama de primer folosesti?

Subcategories

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza