Transportul gratuit
La minim 250 lei
24x7 Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
FSM GEL 4D PLASTILINA

FSM GEL 4D PLASTILINA

Magazinul Rosalind iti propune FSM Gel 4D Plastilina pentru a crea modele in relief, cu densitate ridicata, asemanatoare minunatelor modele de portelan. FSM gel 4D plastilina este un gel cu densitate ridicata, de calitate inalta, cu polimerizare rapida in lampa UV sau LED. Il gasesti in magazinul Rosalind la preturi avantajoase si nuante diferite.

Creeaza manichiuri frumoase, cu modele desavarsite, folosind gelul FSM 4D Plastilina.  Manichiura clientelor tale va fi total schimbata, chiar daca adaugi un singur model pe o unghiuta. 

In magazinul Rosalind gasesti produse care sa te ajute in meseria ta, indiferent ca esti incepatoare sau avansata. FSM Gel 4D Plastilina este foarte usor de folosit, are o vascozitate foarte ridicata si il poti aplica usor cu pensula limba de pisica, pe care o gasesti tot in magazinul nostru. Textura sa este asemenea unei glazuri, nu curge si nu degaja prea multa caldura la polimerizare. Creeaza modele florale, frunze, animale, plante sau alte ornamente cu gelul FSM Plastilina, un gel de neinlocuit in colectia ta de produse pentru manichiura. Acest gel nu lasa strat de dispersie, nu se lipeste de pensula, se modeleaza rapid si isi pastreaza forma pana la urmatoarea intretinere.

Inainte de utilizare trebuie sa pastrezi gelul cel putin 12 ore intr-un loc caldut.

Subcategories

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)