Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Ustensile Unghii | Rosalind.ro

Ustensile Manichiura

De ce ai neaparata nevoie cand te apuci de unghii cu gel? De Ustensile de pe Rosalind!

Fara ustensile si accesorii bune si potrivite fiecarei etape, iti va fi foarte greu, daca nu imposibil, sa realizezi cele mai frumoase unghiute. Rosalind iti propune o gama variata de ustensile si accesorii pentru manichiura si pedichiura, in care gasesti toate produsele necesare unui salon de manichiura. Avem ustensile si accesorii pentru unghiile cu gel, cu acryl, mani si pedi semipermanenta, manichiura si pedichiura clasica si ustensile pentru modele unice si indraznete, de exemplu: punctatoare si pensete pentru curba C.

Categoria de ustensile - accesorii a fost creata pentru ca tu sa te poti bucura de produse bune, la preturi avantajoase.

Nu trebuie sa te retii de la ustensile pentru manichiura din cauza ca acestea costa prea mult - noi iti propunem ustensile si accesorii pentru unghii la preturi bune si calitate inalta!

Paletare frumoase si elegante care te vor ajuta sa le prezinti clientelor frumoasele nuante de gel si oja semipermanenta, spatule metalice pentru a amesteca gelul sau nuantele intre ele, dar si pentru a lua cantitati mici de gel, in forma ergonomica si rezistenta, forfecute pentru cuticule din inox si din alte materiale calitative, clesti pentru pedichiura, precum si alte ustensile si accesorii must-have, pe toate le gasesti la Rosalind.

Cu cele mai bune ustensile - accesorii pentru manichiura si pedichiura nu poti sa ratezi, indiferent de tehnica pe care o folosesti.

Alege produsele noastre pentru salon sau pentru acasa, bucura-te de calitate la preturi pentru buzunarul tau si creeaza cele mai dorite unghiute pentru clientele tale!

Sunt 334 produse.

Se afiseaza 1-12 din 334 produs(e)