Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
ROSALIND MACARON | Rosalind.ro

ROSALIND MACARON

Va prezentam cu entuzism o gama de produse preferata noua! Rosalind va provoaca sa incercati cele mai simpatice oje semipermanente din toate timpurile! Culorile pale si pastelate sunt caracteristica primordiala ale acestei categorii!

Rosalind Macaron contine cele mai elegante si fresh nuante!

Roz, portocaliu,albastru, verde ,galben, alb, toate pale si discrete, gata sa fie purtate! Farmecul acestor oje semiperamanente este ca se pot aplica cu usurinta in salon profesional sau chiar la tine acasa! Au o vascozitate ideala pentru a putea fi aplicate cu usurinta pe toate suprafata unghiei fara sa alunece spre cuticula. Ojele Semipermanente Roslaind Macaron pot rezista pana la 4 saptamani in stare perfecta, fara sa aiba un aspect zgariat. Timpul de polimerizare al ojei semipermanente  Macaron este de aproximativ 2 min in lampa UV si 30 secunde in lampa LED.  Se  aplica,se usuca rapid si rezista pe unghii!

Sunt perfecte pentru un eveniment important, o petrecere sau pur si simplu in viata de zi cu zi! Alege calitatea Rosalind Macaron si vei avea o manichuira deosebita

Subcategories

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)