Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
OJA 3 IN 1 ROSALIND

OJA 3 IN 1 ROSALIND

De ce profesionistii aleg sa lucreze cu oja 3 in 1 Rosalind? 

Prin prisma pretului mic, al calitatii grozave si a rezistentei de pana la 4-5 saptamani? Poate ca da, insa…

Oja 3 in 1 Rosalind nu necesita baza si top coat! Ai inteles bine, de astazi folosesti doar culoare.

Si inca ce culori: pigmentate, rezistente, care asigura o acoperire perfecta pana la ultimul mm, ideale pe unghii naturale, tipsuri si constructii.

Indiferent ca o folosesti la salon sau acasa, oja 3 in 1 Rosalind este ideala daca vrei o manichiura la standarde inalte.

Nu ai comandat inca aceste oje? Magazinul Rosalind iti propune o gama generoasa de oje semipermanente 3 in 1 semnate Rosalind.

Nu ai nevoie de nimic, decat de aceasta oja. Nu mai degresezi la final, nu mai astepti polimerizarea dupa atatea produse, pur si simplu degresezi unghia naturala, aplici primer-ul si oja 3 in 1 Rosalind in cate straturi doresti tu, usuci in lampa si gata.

Tine pasul cu noutatile, urmarind magazinul Rosalind! Ne actualizam periodic magazinul si alegem produse bune, de calitate, care chiar sa iti usureze munca si sa iti faca clientele cele mai fericite. 

Fara top, fara baza si culori pigmentate si rezistente, plus timpul de lucru scurtat semnificativ. Ce altceva iti mai poti dori de la un produs?

By the way, gasesti descrieri cu instructiuni de utilizare si pentru aceste oje semi 3 in 1. Insa...daca ar functiona pensula pe baterii, manichiura s-ar face singura.

Spor la unghiute!

Subcategories

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-12 din 26 produs(e)