Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Polygel Constructie | Rosalind.ro

Polygel Constructie

In momentul in care acest produs a intrat pe piata, a avut un impact atat de mare asupra profesionistilor, incat ne-am decis sa il oferim si clientelor noastre. Polygel constructie este practic cea mai buna combinatie de gel si acryl. Nu este un amestec intre cele doua, ci un produs care a preluat toate atuurile de la ambele.

Polygel constructie este un gel foarte gros, cu care se construieste unghia atat pe sabloane mici, cat si pe tipsuri, insa, datorita texturii sale, poti extinde unghia pana la 3mm fara nici un ajutor din partea altor accesorii - doar cu polygel constructie.

Iti recomandam acest produs deoarece  este foarte tare si rezistent, rezista pana la urmatoarea intretinere/completare, este flexibil si placut pe unghiute, se modeleaza usor imbiband pensula in lichidul special sau in alcool si orice denivelare se pileste rapid, la fel ca la gelurile UV.

Ca metoda de polimerizare, polygel constructie se usuca in lampa LED/UV dar pe unghie nu ramane un strat de dispersie atat de consistent. Este un produs ideal pentru incepatoare, deoarece in timpul modelarii nu trebuie sa se grabeasca - polygelul nu curge.

Noi il iubim, clientele si manichiuristele din toata lumea il iubesc, incercati-l si voi, cu siguranta il veti adora!

In magazinul Rosalind gasiti polygel constructie la preturi accesibile, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati si sa va bucurati de o noua tehnica: rapida, comoda si fara risipa mare de material.

Subcategories

Sunt 389 produse.

Se afiseaza 1-12 din 389 produs(e)