Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Tatuaje Pe baza de Apa | Rosalind.ro

Tatuaje pe baza de apa

Modul simplu de utilizare dar si aspectul lor pe unghie fac din tatuajele pe baza de apa un element inedit si foarte cautat de manichiuriste.

Sunt la moda, atrag curiozitatea si privirea clientelor, ba chiar pot scurta considerabil timpul de lucru, astfel incat poti alege un tatuaj pe baza de apa, in locul unei picturi clasice.

O pictura manuala pe gel sau acryl poate dura chiar si 30 de minute, in schimb cu tatuaje pe baza de apa totul se intampla rapid, in maxim 10 minute.

Rosalind iti propune o gama variata si accesibila de tatuaje pe baza de apa pentru infrumusetarea si originalitatea unghiilor. Fie ca vrei tatuaje cu flori, modele abstracte, stele sau 3D, in magazinul nostru le gasesti pe toate. Avem, de asemenea, si tatuaje elegante si sofisticate, simple sau cu design unic, toate pentru unghiute de vis.

Toate optiunile de design al unghiilor se regasesc in magazinul Rosalind, pentru ca tu sa creezi modele frumoase si indraznete.

Folosind tatuaje pe baza de apa vei obtine unghii deosebite si chiar modele si explozii de culori pe care le-ai fi creat cu greu din pensula!

Pentru a folosi tatuaje pe baza de apa trebuie sa alegi modelul, sa-l decupezi si sa-l lasi aproximativ 1-2 minute in apa. Se desprinde folia de pe carton si se aplica pe unghie. Adauga un strat de top si modelul tau este gata.

Tatuajele noastre pe baza de apa sunt indicate pentru avansate, dar si pentru incepatoare, astfel ele nu sunt un lux, ci o necesitate.

Subcategories

Sunt 1151 produse.

Se afiseaza 1-12 din 1151 produs(e)