Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
Sabloane - Tipsuri pentru Unghii cu gel | Rosalind.ro

Sabloane - Tipsuri

Pentru o manichiura de exceptie nu ai nevoie doar de oje si geluri calitative, tipsurile, sabloanele si desigur lipiciul pentru acestea sunt de asemenea produse fara de care nu poti efectua idealul in manichiura.

Sabloanele de contructie sunt foarte cautate in randul Nail Artistelor, deoarece cu ajutorul acestora poti construi unghii tehnice sau poti extinde unghia. Acestea sunt importante pentru ca vei obtine o unghie construita corect, iar apoi poti modela gelul corespunzator, ca finalul sa fie unul perfect.

Magazinul Rosalind iti prezinta categoria Sabloane – Tipsuri, unde puteti gasi astfel de produse la alegere, in cat mai multe variante, pentru ca tu sa poti alege exact ceea ce iti doresti!

Tipsurile reprezinta si acestea un ajutor de incredere in prelungirea unghiei, dar si aplicarea directa pe unghie. In magazinul Rosalind veti gasi tipsuri rezistente, transparente, in diferite forme si marimi, gata sa te ajute in a crea cele mai extravagante sau mai deosebite manichiuri. Sa nu uitam ca in aceasta categorie de produse sunt prezente produsele fara de care nu poti incepe avtivitatea, si nume lipiciurile pentru unghiile false.

Asadar, dupa achizitionarea tipusurilor, poti alege cu incredere si lipiciul potrivit. Acesta va fixa perfect si va face ca manichiura sa reziste pentru o lunga perioada de timp. Alegerea unui lipici calitativ te poate ajuta pe termen lung, asa ca Rosalind iti propune cele mai bune produse pentru ca totul sa fie asa cum iti doresti, iar unghiile realizate sa fie peste asteptari!

Subcategories

Sunt 105 produse.

Se afiseaza 1-12 din 105 produs(e)