Geluri UV

Peste tot pe unde mergi persoanele pe care le intalnesti se uita la manichiura ta. Este normal, deoarece unghiile spun multe despre tine. Sa fii ingrijita este intotdeauna in trend!

Rosalind iti propune gama de geluri UV pentru a tine pasul cu moda, pentru a fi tu, a fi frumoasa si increzatoare.

Cu ajutorul gelurilor din aceasta categorie vei obtine unghii frumoase, lungi si rezistente, pentru tine si clientele tale. 

Alege orice brand din categorie geluri UV si cu siguranta vei fi multumita. Stim asta pentru ca am pus suflet in crearea acestei categorii si ne-am gandit un timp indelungat inainte de a-ti oferi aceste produse. 

Aici gasesti geluri UV pentru constructie, modelare, geluri de baza, geluri 3 in 1, de densitate diferita, alese special pentru a se mula pe fiecare necesitate si nivel de experienta. Un lucru le au in comun toate produsele noastre: calitatea.

Gelurile UV din magazinul Rosalind sunt recomandate de nuantele pigmentate si naturale, aproape de culoarea unghiei, care acopera imperfectiunile si denivelarile unghiilor, lasandu-le pregatite pentru aplicarea nuantelor tale preferate.

Consulta fiecare gama de geluri UV disponibila in magazinul Rosalind si alege ceea ce este potrivit pentru tine. Noi incercam sa multumim fiecare client, de aceea pe langa produse de calitate, adaugam preturi bune si descrieri cu instructiunile de utilizare. 

Fiecare comanda a ta este o onoare pentru noi si un gest de confirmare a faptului ca efortul pe care il depunem zilnic pentru a ne imbunatati serviciile nu este de prisos.

Femeia care vei fi maine depinde de tine -  incepe transformarea cu o manichiura ‘’ A la Rosalind’’

Subcategories

 • Geluri UV Constructie
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-a9a81ba4-7fff-10cf-fdcc-809ce11929d0"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Ai nevoie de geluri UV constructie rezistente, aderente si la preturi accesibile? Magazinul Rosalind ti-a pregatit o categorie de geluri uv constructie de cea mai buna calitate!</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Iti propunem geluri de constructie care nu se sparg, nu se ciobesc, nu ingalbenesc unghia si rezista cu brio pana la urmatoarea intretinere. Ia-ti adio de la unghiile fragile, care se rup sau se exfoliaza -  noi avem produse care iti rezolva toate problemele.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Ai incercat tot felul de produse, dar clientele tale vin in continuare cu unghiutele rupte? Gelurile noastre de constructie sunt atat de rezistente incat indiferent cate activitati casnice ar face clientele tale, unghiutele lor vor ramane intacte.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Iti prezentam o categorie de geluri uv constructie cu produse de brand, produse foarte apreciate si folosite de manichiuristele din intreaga lume. Punem accent pe tine si pe clientele tale, de aceea am selectat aceste produse de calitate cu preturi pentru fiecare buzunar.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Gelurile de constructie din magazinul Rosalind sunt usor de folosit, se pilesc rapid si nu degaja multa caldura la polimerizare. Comanda acum si profita de ofertele si reducerile noastre la geluri uv constructie, livrare rapida si calitate garantata!</span></p>
 • Polygel Constructie
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-509b857b-7fff-0106-8430-6ccc9570e262"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Polygel constructie este acum si in magazinul Rosalind!</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">In momentul in care acest produs a intrat pe piata, a avut un impact atat de mare asupra profesionistilor, incat ne-am decis sa il oferim si clientelor noastre. Polygel constructie este practic cea mai buna combinatie de gel si acryl. Nu este un amestec intre cele doua, ci un produs care a preluat toate atuurile de la ambele.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Polygel constructie este un gel foarte gros, cu care se construieste unghia atat pe sabloane mici, cat si pe tipsuri, insa, datorita texturii sale, poti extinde unghia pana la 3mm fara nici un ajutor din partea altor accesorii - doar cu polygel constructie.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Iti recomandam acest produs deoarece  este foarte tare si rezistent, rezista pana la urmatoarea intretinere/completare, este flexibil si placut pe unghiute, se modeleaza usor imbiband pensula in lichidul special sau in alcool si orice denivelare se pileste rapid, la fel ca la gelurile UV. Ca metoda de polimerizare, polygel constructie se usuca in lampa LED/UV dar pe unghie nu ramane un strat de dispersie atat de consistent.  Este un produs ideal pentru incepatoare, deoarece in timpul modelarii nu trebuie sa se grabeasca - polygelul nu curge. Noi il iubim, clientele si manichiuristele din toata lumea il iubesc, incercati-l si voi, cu siguranta il veti adora! In magazinul Rosalind gasiti polygel constructie la preturi accesibile, tot ce trebuie sa faceti este sa comandati si sa va bucurati de o noua tehnica: rapida, comoda si fara risipa mare de material.</span></p>
 • Gel Color
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-da98ca63-7fff-cfb2-b6df-0aae81547dca"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Cauti un gel color pigmentat, cu grad mare de acoperire si nuante atractive? In magazinul Rosalind gasesti geluri color care raspund intocmai cerintelor tale. Iti propunem gama de gel color cu pigmenti superior calitativ, rezistenta sporita la lumina naturala si artificiala, textura fina, aderenta si luciu puternic, natural. </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Magazinul Rosalind iti prezinta o categorie de geluri color care va aduce bucurie pe chipul clientelor tale si opere de arta pe unghiile lor. Gelurile color despre care iti vorbim au o textura fina, sunt foarte usor de aplicat, nu lasa urme de pensulatie si acopera unghia chiar si dintr-un singur strat.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Poate nu ti se pare nimic diferit, insa, gelurile noastre se bucura de textura usoara, lejera, care nu incarca unghia si nu creeaza probleme la polimerizare.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Gelurile noastre color se aplica facil si cu precizie in zona cuticulei sau sub cuticula, fara a curge ulterior - gelul sta exact asa cum l-ai aplicat.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">In magazinul Rosalind gasesti intotdeauna ceea ce ai nevoie pentru unghiute frumoase si ingrijite. Adauga produsele noastre la trusa ta de manichiura si multumeste-ti clientele de ficare data! La noi ai oferte, promotii si preturi accesibile.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Pentru o experienta si mai placuta aplica gel color in strat subtire!</span></p>
 • Spider Gel
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-7b333d25-7fff-b513-5432-4cf81968dc44"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Iti plac liniile, modelele geometrice sau forme fel de fel? Esti pregatita sa incerci ceva nou? Iti prezentam colectia spider gel!</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Daca cea mai mare bucurie si pasiune a ta este decorarea unghiilor, magazinul Rosalind ti-a pregatit geluri spider pentru a experimenta distractia si creativitatea de care esti in stare atunci cand ai produsele potrivite. Incearca din ce in ce mai multe modele si variante de decorare, fara a fi nevoie sa petreci ore in sir pentru a le crea.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Spider Gel este un gel pentru decorarea manichiurilor cu gel sau cu acryl, are proprietati asemenea unei panze de paianjen pentru ca este foarte, foarte vascos si iti permite sa creezi modele aboslut superbe pe unghiute. Se aplica pe unghiute cu o pensula speciala pentru decorare, este extrem de usor sa lucrezi cu el si poate fi folosit atat de incepatoare, cat si de avansate.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Cu spider gel poti inventa modele indraznete si crea combinatii de nuante si culori care vor arata intr-un mare fel in contrasturi si nuante pastelate, alb, negru sau nude.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">In magazinul Rosalind gasesti spider gel in nuante super pigmentate si rezistente, de cea mai buna calitate, la preturi mici si transport rapid, din stoc. Te asteptam sa comanzi si sa dai frau imaginatiei cu spider gel!</span></p> <p><br /><br /></p>
 • FSM PLATINUM GEL
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-cf5aca59-7fff-73d3-ea92-4c6a9a954e42"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Ai ramas in pana de idei? Alege o manichiura cu FSM Platinum Gel!</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Fsm platinum gel acopera perfect unghiua, este foarte pigmentat si il gasesti in magazinul Rosalind in multe nuante stralucitoare si la preturi accesibile. Manichiurile cu gel sunt foarte cautate pentru rezistenta lor indelungata, de aceea clientele tale iti cer tot timpul aceasta tehnica. Daca nu stii cu ce sa le mai surprinzi, noi ti-am pregatit o colectie variata de nuante FSM platinum gel, perfecte pentru orice ocazie, anotimp, tinuta sau stil personal. Acest gel se aplica uniform pe unghie, nu lasa urme de pensulatie, il poti aplica in cate straturi vrei - in functie de intensitatea platinum pe care vrei sa o obti. Aspectul final al unghiilor este palcut, curat si stralucitor. Gelul FSM platinum rezista pana la 4 saptamani pe unghie, fara sa se matuiasca sau sa isi piarda efectul platinum. Stralucirea sa ramane puternic fixata pe unghie, este un gel aderent si de inalta calitate si daca aplici la final un Top Coat No Wipe, luciul si efectul sau se vor observa si mai mult.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">FSM platinum gel este disponibil in nuante variate, textura sa este fina, catifelata si nu se estompeaza in contact cu lumina naturala.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Adauaga in colectia ta FSM Platinum Gel si bucura-te de produse calitative la preturi mic, care iti vor face clientele mai fericite ca niciodata.</span></p>
 • FSM GEL 4D PLASTILINA
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-d1a4cd65-7fff-1977-e341-23487fad22a1"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Magazinul Rosalind iti propune FSM Gel 4D Plastilina pentru a crea modele in relief, cu densitate ridicata, asemanatoare minunatelor modele de portelan. FSM gel 4D plastilina este un gel cu densitate ridicata, de calitate inalta, cu polimerizare rapida in lampa UV sau LED. Il gasesti in magazinul Rosalind la preturi avantajoase si nuante diferite.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Creeaza manichiuri frumoase, cu modele desavarsite, folosind gelul FSM 4D Plastilina.  Manichiura clientelor tale va fi total schimbata, chiar daca adaugi un singur model pe o unghiuta. </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">In magazinul Rosalind gasesti produse care sa te ajute in meseria ta, indiferent ca esti incepatoare sau avansata. FSM Gel 4D Plastilina este foarte usor de folosit, are o vascozitate foarte ridicata si il poti aplica usor cu pensula limba de pisica, pe care o gasesti tot in magazinul nostru. Textura sa este asemenea unei glazuri, nu curge si nu degaja prea multa caldura la polimerizare. Creeaza modele florale, frunze, animale, plante sau alte ornamente cu gelul FSM Plastilina, un gel de neinlocuit in colectia ta de produse pentru manichiura. Acest gel nu lasa strat de dispersie, nu se lipeste de pensula, se modeleaza rapid si isi pastreaza forma pana la urmatoarea intretinere.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Inainte de utilizare trebuie sa pastrezi gelul cel putin 12 ore intr-un loc caldut.</span></p>
 • FSM AURORA TOP COAT
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-160306ac-7fff-e735-318a-dd1860c01e5b"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Te-ai plictisit de clasicul Top Coat? Este adevarat, exista pe piata atat de multe top coat-uri foarte atragatoare. Insa, majoritatea sunt lucioase sau cu efect matifiant. Magazinul Rosalind iti propune un altfel de top, care iti va aduce un plus de stralucire pe unghiute, fara nici un efort in plus: FSM Aurora Top Coat.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">FSM Aurora Top Coat nu ingalbeneste unghiile, este foarte rezistent la lovituri si accidente, polimerizarea se face rapid in lampa UV sau LED si da unghiutelor tale un aspect irizant, stralucitor ca paietele, datorita compozitiei care include particule de aiete. </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">FSM Aurora Top Coat formeaza un strat protector peste unghie, asigura luciul manichiurii si rezistenta indelungata. </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Magazinul Rosalind iti propune aceasta categorie de top coat-uri deoarece este alcatuita din produse foarte rezistente, care nu se ciobesc, sparg sau ingalbenesc si sunt NO WIPE, adica nu trebuie sa mai degresezi unghia, luciul fiind astfel mult mai intens. Dupa ce ai aplicat acest top coat pe unghie, poti sta linistita deoarece unghia nu se va matui si efectul ‘’aurora’’ va rezista pana la urmatoarea intretinere. Poti aplica acest Top Coat chiar si dupa baza clear, pentru o manichiura simpla sau poti folosi o baza neagra, pentru o manichiura eleganta.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Iti punem la dispozitie FSM Aurora Top Coat in mai multe nuante ale paietelor, tot ce trebuie sa faci este sa comanzi produsul potrivit pentru tine.</span></p>
 • Venalisa Starry Gel
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-8352329e-7fff-f564-0010-2ee2a293b7dc"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Bucura-te de cele mai cool unghiute cu Venalisa Starry Gel!</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Venalisa starry gel este un gel de constructie glitter, autonivelant, dens, cu o combinatie incredibila care ofera flexibilitate, naturalete, rezistenta si, bineinteles, super efectul ‘’starry’.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Venalisa starry gel este un gel foarte rezistent pentru protectia unghiilor naturale sau pentru constructia unghiilor false. Deoarece contine glitter, acest gel este potrivit si daca te decizi sa nu mai aplici culoare pe unghiute. Este un produs autonivelant, se pileste foarte repede, se polimerizeaza rapid si nu degaja multa caldura la polimerizare. In magazinul Rosalind il gasesti in nuante variate, toate la fel de frumoase, stralucitoare si intense dar mai ales rezistente. Venalisa starry gel protejeaza unghiile in timp ce le ofera eleganta si le tine sanatoase. Alege o manichiura care sa nu treaca neobservata, ia-ti adio de la unghiile rupte sau de la momentele in care trebuie sa te decizi ce culoare o sa porti pe unghii si nu ai timp de asta -  venalisa starry gel nu necesita neaparat o nuanta peste constructie deoarece este un gel colorat glitter. Magazinul Rosalind iti propune o colectie variata de nuante venalisa starry gel, preturi accesibile si produse de cea mai buna calitate. Comanda acum si fii vedeta gastii tale!</span></p>
 • Gem Gel
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-fb02971e-7fff-5aff-a39b-18a72c5f198f"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Gem gel este solutia ideala pentru a scapa de monotonia unei manichiuri simple. Este un gel pentru Nail Art, care iti ofera posibilitatea de a crea modele pe unghiute, mai exact cristale si decoratiuni. Nu mai trebuie sa intri in panica atunci cand clienta iti cere cristale pe unghii dar tu tocmai le-ai folosit pe ultimele -  ia-ti cateva nuante de gem gel din magazinul Rosalind si toata lumea va fi fericita! </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">In plus, cristalele si pietricelele create cu gem gel au ce marime vrei tu, ce nuanta, ce model: un singur gel pentru orice forma, dimensiune si culoare. Achizitioneaza mai multe nuante si creeaza cristale si modele in irizatii diferite, toate rezistente si extrem de frumoase. Gem Gel este un gel cu o consistenta densa, care permite o modelare precisa, exact in forma pe care doresti sa o abordezi. Magazinul Rosalind ti-a pregatit o colectie variata de gem gel, in multe, multe nuante frumoase, perfecte pentru decoratiuni si modele stralucitoare. Lasa-ti imaginatia sa zboare si fa din unghiutele clientelor tale adevarate opere de arta, care vor fi admirate de fiecare data. Gasesti gem gel la preturi bune in magazinul nostru, grabeste-te si comanda - clientele noastre iubesc acest produs inovator pentru Nail Art!</span></p>
 • ONE STEP GEL ROSALIND
  <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;" id="docs-internal-guid-03fed1fb-7fff-b018-3308-308ec2ea0433"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Te-ai plictisit sa tot faci manichiuri cu 3 produse diferite? Magazinul Rosalind ti-a pregatit one step gel Rosalind - un singur produs pentru toate nevoile tale. One step gel Rosalind este un gel cu care poti da baza, poti construi si modela unghia si tine loc si de top coat. Adio harababura totala pe masa, pensule si produse imprastiate - cu one step gel Rosalind vei lucra mult mai repede si mai organizat.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">One Step Gel Rosalind este un produs cu vascozitate ideala, se lucreaza si se pileste rapid, are preturi bune si il gasesti in mai multe versiuni in magazinul Rosalind.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Nu trebuie sa iti mai faci griji ca ai ramas fara baza, fara gel de constructie sau fara top coat, cu gelurile one step Rosalind faci totul folosind un singur produs. Iti vei scurta considerabil timpul de lucru si clientele tale vor beneficia de aceleasi servicii de calitate. </span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">Magazinul Rosalind comercializeaza aceste produse pentru ca tu sa iti poti organiza timpul mai bine si sa ai loc in agenda pentru mai multe cliente.</span></p> <p dir="ltr" style="line-height:1.38;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"><span style="font-size:12pt;font-family:'Times New Roman';color:#000000;background-color:transparent;font-weight:400;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap;">One step Rosalind este un gel foarte aderent si rezistent, nu degaja multa caldura la polimerizare, are un pret accesibil, nu ingalbeneste si nu se desprinde de pe unghie. Comanda acum one step gel rosalind si bucura-te de un produs revolutionar, de oferte si reduceri - totul in magazinul Rosalind.</span></p>

Sunt 85 produse.

Se afiseaza 1-12 din 85 produs(e)