Categorii

  • Nou

TRATAMENT UNGHII VITAMIN BOMB SILCARE 15ml

Referinta: 2869
13,00 lei
Fara TVA
Cantitate

Magazinul Nails Up va oferta Tratament unghii Vitamin Bomb Base One Silcare! Acesta are doza optima de minerale si vitamine necesara pentru a proteja sanatatea si frumusetea unghiilor tale. 

Continutul ridicat de uleiuri - ulei de argan si ulei de floarea soarelui, de vitamine - A, C, E și B5, iti va hidrata si intari in mod natural unghiile, oferindu-le flexibilitate, prevenindu-le ruperea.

Tratamentul regenereaza structura naturala a unghiei in profunzime, o face mai elastica, tonifica si, acolo unde este cazul, mascheaza imperfectiunile minore, permitand o aplicare uniforma a lacului de unghii (produsul poate fi folosit si ca strat de baza pentru lacurile colorate sau in decoratiuni).

Testat dermatologic, tratamentul hraneste, intareste si ingrijeste unghia naturala, protejand-o impotriva factorilor externi.

Mod de utilizare VITAMIN BOMB SILCARE : timp de 7 zile, in fiecare zi se aplica pe unghii cate un strat de tratament, iar la sfarsitul celor 7 zile se inlatura straturile cu ajutorul dizolvantului pentru lacul de unghii.

Gramaj VITAMIN BOMB SILCARE: 15ml

Silcare
2869

Fisa tehnica

CANTITATE
15ml