Categorii

  • Nou

Dispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde

Referinta: 6979
108,90 lei
Fara TVA
Cantitate

Este important sa ne pastram tenul curat si sa il ingrijim pe cat putem in viata de zi cu zi. Produsele de ingrijire sunt benefice, insa cel mai important este sa avem un dispozitiv profesional ce ne poate ajuta atunci cand impuritatile faciale ne dau batai  de cap. In magazinul NailsUp gasiti Dispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde. Acest dispozitiv profesional este conceput special  pentru a elimina punctele nengre din zona nasului.

 

Dispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde are buton de pornire si reglarea intensitatii, dar si o lupa incorporata pentru a putea vedea exact procesul de absorbtie al impuritatilor.

Dispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde are un design unic, perfect pentru a-l utiliza acasa sau chiar intr-un salon profesional.

 

Mod utilizare Dispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde

 

Curatam inainte trenu cu gelul preferat, apoi pornim ispozitiv Ultrasonic Pentru Indepartarea Impuritatilor Faciale si al Punctelor Negre, Verde si il apropiem cu pompita in silicon de zona cu puncte negre.  Printr-o miscare usoara lasam dispozitvul sa extraga impuritatile.

Repetam procesul in zonele unde est necesar, dupa care hidratam tenul cu o crema de seara.

OEM
6979

Fisa tehnica

ZONA CORPORALA
FATA
APARATE SI ACCESORII
PENTRU CURATARE