Categorii

  • Nou
BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA
  • BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA

BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA

Referinta: 185
18,90 lei
Fara TVA
Cantitate
Stoc epuizat

BASE-WHITE BLOSSOM 7,5ML VENALISA

Base-White Blossom Venalisa se utilizeaza ca baza la aplicarea gerului Venalisa Blossom, pentru a crea unghii cu efect de vitralii si design inedit.

Pentru unghii cu efect de vitralii Venalisa a creat gama de produse Venalisa Blossom Gel. Utilizarea acestui tip de gel are la baza tehnica « ud peste ud » si prespune aplicarea gelului in culoarea principala, utilizandu-se baza alba sau incolora, pentru a se crea un efect spectaculos.

Formula prietenoasa cu unghiile a acestei oje semipermanente Venalisa de la Nails Up garanteaza ca se poate utiliza in deplina siguranta, fiind lipsita de efecte nocive.

 

Mod de utilizare BASE-WHITE BLOSSOM:

1.Aplica un strat de base coat si usuca la lampa UV pentru 2 minute sau 60 secunde la lampa LED;

2.Aplica White-Base Blossom Venalisa si usuca la lampa, iar apoi aplica al doilea strat de White-Base Blossom Venalisa, dar fara sa usuci;

3.Folosesti un punctator nail art cu gelul blossom pentru a desena forma dorita si asteapta pana cand desenul creat incepe sa infloreasca;

4.Usuca la lampa si aplica un top coat, iar apoi usuca din nou pentru 2 minute la UV si pentru 60 de secunde la lampa LED.

 

Specificatii BASE-WHITE BLOSSOM:

 

Tip: Gel Unghii Blossom;

Cantitate: 7,5ml;

Compatibilitate lampi: UV/LED

Culoare: Alb.

Venalisa
185

Fisa tehnica

CANTITATE
7,5ml