Categorii

  • Nou

TRATAMENT UNGHII REZISTENTE SILCARE 15ml

Referinta: 3260
13,00 lei
Fara TVA
Cantitate

Echipa Nails Up va propne Tratament unghii Vitamin BLACK DIAMOND One Silcare 15ml. Acesta are doza optima de minerale si vitamine necesara pentru a proteja sanatatea si frumusetea unghiilor tale.  

Vitamin BLACK DIAMOND One Silcare are un continutul ridicat de uleiuri - ulei de argan si ulei de floarea soarelui, de vitamine - A, C, E și B5,ce iti va hidrata si intari in mod natural unghiile, oferindu-le flexibilitate, prevenindu-le ruperea.

Tratamentul  Vitamin BLACK DIAMOND  regenereaza structura naturala a unghiei in profunzime, o face mai elastica, tonifica si, acolo unde este cazul, mascheaza imperfectiunile minore.Acesta  permitand o aplicare uniforma a lacului de unghii (produsul poate fi folosit si ca strat de baza pentru lacurile colorate sau in decoratiuni).

Vitamin BLACK DIAMOND  este testat dermatologic, tratamentul hraneste, intareste si ingrijeste unghia naturala, protejand-o impotriva factorilor externi!

Mod de utilizare Vitamin BLACK DIAMOND One Silcare: Aplicat odata pe saptamana, rezultatele pot fi vizibile dupa 4 saptamani.

Gramaj Vitamin BLACK DIAMOND One Silcare:  15ml

Silcare
3260

Fisa tehnica

CANTITATE
15ml