Categorii

 • Nou

Top Coat Velvet Mosaic 1 no wipe VM-01

Referinta: 10179
54,90 lei
Fara TVA
Cantitate

Descriere

Velvet Mosaic 1 no wipe - este un Top Mat decorativ, fără strat de dispersie, ce conține un amestec de forme geometrice negre și albe de diverse mărimi (paiete și puncte). Este opțiunea perfectă pentru a obține o manichiură de efect în cel mai scurt timp. Se recomandă aplicarea pe nuanțe deschise, pentru un contrast mai instens. Conferă unghiilor un efect de catifea, foarte plăcut  la atingere. Are o consistență medie, spre lichidă și se autonivelează rapid în procesul aplicării, iar suprafața nu rămâne denivelată. Își păstrează efectul mat pe toată durata purtării manichiurii. Datorită texturii, suprafața rămâne curată timp îndelungat. Pe culorile deschise, la nevoie, se recomandă curățarea unghiilor cu apă micelară pentru a îndepărta eventualele impurități.

Avantaje:    

 • Top-ul este elastic, se poate folosi, atât în sistemul soak off (pentru manichiura cu ojă semipermanentă), cât și în sistemul de materiale dure (construcție/întreținere din gel/polygel/acrygel)
 • Își păstrează efectul mat pe toată durata purtării manichiurii, timp de 3-4 săptămâni.
 • Consitența medie, spre lichidă, asigură confort în aplicare și scurtarea timpului de lucru
 • Nu are strat de dispersie, nu necesită degresare după polimerizare. Se recomandă să așteptați răcirea materialulul înainte de a atinge suprafața unghiilor.
 • Datorită texturii nu îngroașă unghiile. 
 • Nu se crapă, nu se exfoliază, rezistă pe unghiile subțiri și moi.
 • Pensula este realizată din fire de păr sintetice, de cea mai bună calitate. Vârful pensulei este tăiat perfect drept, ceea ce asigură o aplicare ușoară și precisă în zona cuticulei. Forma pensulei este plată, pentru a putea lua cantitatea necesară de material, fără surplus.
 •  Ambalajul face comodă depozitarea și utilizarea produsului. Colțurile rotunjite ale sticluței permit scurgerea optimă a materialului în interior, fără a risipi produs.

Utilizare:

 1. Se aplică la finalul manichiurii, ca și ultimă etapă de lucru. Se poate aplica direct peste bază cu efect sau peste culoarea de ojă semipermanentă.
 2. Se polimerizează în lampa LED – 120 sec
 3. Se aplică uleiul de cuticule după răcirea materialului ( aprox 60 sec)

Annete nails
10179