Categorii

  • Nou

Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu

Referinta: 7208
86,90 lei
Fara TVA
Cantitate

In magazinul NailsUp gasiti Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu. Aceste pensule sunt ideale pentru a putea realiza rapid un makeup exact asa cum iti doresti. Cele 20 pensule contin peri stufosi si fini, negru cu alb degrade, iar manerul acestora este realizat intr-un material puternic rezistent in timp. Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu, contine pensule pentru aplicarea fondului de ten, pudrei si iluminatorului, iar restul pentru zona ochilor, ce vor ajuta in aplicarea fardului, anticearcanului, realizarea celor mai interesante tehnici de makeup, dar si pentru conturarea sprancenelor si ridicarea genelor. 

Set 22 Pensule Profesionale Makeup, Negru-Auriu sunt usor de transportat si foarte utile, deoarece setul contine toate pensulele de care ai nevoie. Fie ca pleci intr-o vacanta si doresti sa ai pensulele cu tine, fie ca lucrezi in domeniul makeupului, acest set din magazinul NailsUp este ideal.

NailsUp va recomanda curatarea constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat. Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si instrumentelor pe care le utilizam.

OEM
7208

Fisa tehnica

TIP PENSULE
ANTICEARCAN
Blush
Bronzer
Buze
Eyeliner
Fard
Fond de ten
Illuminator
Pudra
Set
Sprancene