Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
OJA ROSALIND RAINBOW | Rosalind.ro

OJA ROSALIND RAINBOW

Iti doresti o manichiura in nuante unice? Oja Rosalind Rainbow este cel mai bun produs pe care l-ai putea folosi!

Magazinul Rosalind iti propune oja Rosalind Rainbow ca fiind un produs de inalta calitate, cu un grad mare de acoperire si foarte rezistent. Gama Rosalind Rainbow a intrat in stocul nostru deoarece consideram ca ai nevoie de produse care sa ofere manichiurii tale aspectul elegant si extravagant, fara a depasi limita subtilitatii.

Oja Rosalind Rainbow contine particule stralucitoare, cu irizatii perfecte pentru orice tinuta.

Rosalind Rainbow arata foarte bine chiar si intr-un singur strat, insa poti aplica oricate straturi doresti, in functie de modelul sau intensitatea la care vrei sa ajungi. In magazinul Rosalind gasesti o colectie variata de nuante Rainbow, ideale pentru a fi combinate, pentru a inlocui modelele clasice si chiar pentru a fi aplicate pe toate unghiutele, atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Poti aplica oja Rosalind Rainbow atat pe constructiile cu gel, cat si pe cele cu acryl, stralucirea, rezistenta si aderenta fiind identica. Colectia Rosalind Rainbow este disponibila in nuante perfecte pentru orice sezon, nu rata ocazia si creeaza cele mai minunate unghii in orice moment.

Iti oferim produse bune, de calitate inalta si preturi accesibile, pentru satisfactia ta si a clientelor tale - totul in magazinul Rosalind.

Subcategories

Sunt 25 produse.

Se afiseaza 1-12 din 25 produs(e)