Categorii

  • Nou

Set 10 Pensule Makeup tip perie

Referinta: 6952
71,50 lei
Fara TVA
Cantitate

Pentru un makeup reusit NailsUp va recomanda investirea in produse calitative si de-a dreptul practice. Asa cum este si acest Set 10 Pensule Makeup tip perie.  Pensulele acestui set vin intr-o cutie speciala, usor de transportat, astfel ca acestea vor fi tot timpul aranjate si nu va exista riscul de a le pierde. Set 10 Pensule Makeup, contine pensule tip perie, de diferite marimi si manere negre din plastic. Set 10 Pensule Makeup tip perie te vor ajuta in aplicarea rapida a produselor cosmetice.  
NailsUp va recomanda curatarea constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat.  Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si instrumentelor pe care le utilizam.
Depozitate intr-un suport special, pensulele tale nu se vor mai pierde niciodata si le vei putea folosi un timp indelungat.
Setul de 10 pensule machiaj profesionale este format din pensule de toate formele si marimile, fiind perfect pentru orice ocazie, atat pentru uz profesional cat si personal.
Aplicarea fardurilor este semnificativ mai usoara cu aceste pensule, iar puful este confectionat din par fin natural pentru a obtine rezultatele cele mai bune.
Toate pensulele dispun de codita extrem de flexibila ce asigura o manuire perfecta.

OEM
6952

Fisa tehnica

TIP PENSULE
Contouring
Fond de ten
Set