Categorii

  • Nou

Ondulator Electric Automatic Pentru Bucle Rapide

Referinta: 6937
273,90 lei
Fara TVA
Cantitate

Detecteaza temperatura parului

Senzorul digital activ masoara temperatura parului de peste 36.000*** de ori la o sesiune de coafare pentru a-ti oferi o experienta personalizata de fiecare data.

Adapteaza temperatura de ondulare

Microprocesorul inteligent este creierul din spatele tehnologiei SenseIQ. Acesta analizeaza si regleaza incontinuu temperatura. Adaptand caldura la parul tau, ondulatorul automat previne supraincalzirea, oferind de fiecare data cea mai buna performanta de coafare.

Bara mai lunga pentru a coafa de 2 ori mai mult par dintr-o miscare*

Acest ondulator automat are un design cu deschidere unica, cu o bara de ondulare mai lunga. Acum poti coafa de doua ori mai mult par dintr-o miscare*.

Ghidajele inteligente de ondulare urmeaza forma parului

Ghidajele noastre de ondulare, unice si inteligente, creeaza bucle spectaculoase, de durata. Acestea se rotesc pentru a urma lungimea parului, in timp ce il infasoara usor in jurul barei de ondulare.

Previne electricitatea statica, pentru un par matasos, neted si stralucitor

Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului pentru a-i intensifica luciul si stralucirea. Rezultatul este un par fin, stralucitor si neted.

Pentru o infasurare delicata a parului

Bara de ondulare foarte neteda este conceputa pentru a permite parului sa alunece pe suprafata acesteia. Fara frecare. Fara tragere. Doar bucle superbe, fara efort.

OEM
6937

Fisa tehnica

APARATURA
ONDULATOR
ZONA CORPORALA
Par