Categorii

  • Nou

Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE

Referinta: 6947
87,90 lei
Fara TVA

Cantitate
Stoc epuizat

Tenul trebuie sa fie mereu o prioritate pentru noi femeile, asa ca produsele pentru curatarea acestuia trebuie sa fie mereu alese cu grija. In magazinul NailsUp gasiti Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE. Un dispozitiv profesional pentru curatarea tenului in profunzime. Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE  foloseste tehnica curatarii prin vibratii, ceea ce inseamna ca oferta tenului exact ceea ce are nevoie. Poti folosi cu incredere Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE  in rutina ta de zi  cu zi, impreuna cu gelul tau preferat de curatare.

 

Cum utilizam Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE    :

 

Pornim dispozitivul, il umezim sub jetul de apa, selectam intensitatea vibratiilor , dupa care punem gelul de curatare in zona perilor fini si incepem sa masam fata cu miscari circulare, evitand desigur zona ochilor. Dapa care clatim cu apa si tenul, dar si  aparatul facial, iar tenul va fi curatat in profunzime.

 

 Alege sa investeti in produse calitative, achizitionand  Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 BLUE  din magazinul NailsUp.

 

Specificatii:

    Acumulator: 300 mah

    Rezistent la apa: IPX6

    Voltaj: 3.7V

    Incarcare usb: 5V-1A

    Dimensiune: 188.5 x 36.5 x 22.3mm

 

OEM
6947

Fisa tehnica

ZONA CORPORALA
FATA
APARATE SI ACCESORII
PENTRU CURATARE
PENTRU MASAJ