Filters

Brand

Categorii

Transportul gratuit
La minim 250 lei
Support
Personal calificat
Reduceri reale
la toate produsele
Siguranta returnarii
Maxim 14 zile
Magazin online
o multime de brand-uri
Cadouri
La fiecare comanda
GD COCO | Rosalind.ro

GD COCO

GD COCO este un brand de geluri UV si oje semipermanente care te ajuta sa ai intotdeauna cele mai frumoase si reusite unghiute. Alege oja semipermanenta GD COCO pentru manichiuri diferite, elegante, ingrijite si rezistente de fiecare data!

Magazinul Rosalind iti propune o gama variata de oje semipermanente GD COCO pentru ingrijirea unghiilor: manichiura si pedichiura.

Stim ca oja clasica nu mai este la fel de cautata, fiind inlocuita de oja semipermanenta. Clientele tale apeleaza la ojele semipermanente deoarece o manichiura semi rezista mai mult si arata mai bine, de aceea am adus in magazinul nostru o colectie vasta de oje semi, printre care si oja semipermanenta GD COCO, care inlocuieste cu succes chiar si gelul colorat, daca preferi unghiile artificiale. 

La noi gasesti oja semi GD COCO in multe nuante stralucitoare si pigmentate, care nu curg, nu deformeaza unghia si iti pot oferi manichiura mult dorita doar cu un singur strat de culoare. Aceste oje semipermanente sunt cunoscute si datorita timpului redus de polimerizare: 120 de secunde in lampa UV si 60 de secunde in lampa LED. 

Combina-le asa cum doresti, creeaza modele si picturi minunate - oja semi GD COCO se muleaza pe orice situatie si in nici un caz nu conteaza nivelul tau de experienta!

Esti incepatoare sau avansata, produsele noastre sunt selectionate astfel incat sa iti usureze munca de fiecare data. Foloseste oja semipermanenta GD COCO si o sa vezi cat de usor iti este sa lucrezi cu ea. 

Descopera colectia GD COCO disponibila in magazinul Rosalind si comanda la preturi avantajoase!

Subcategories

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-12 din 47 produs(e)