Categorii

  • Nou

Mani Gel Extra Latte Rose – Rubber Base – 8ml

Referinta: 7967
69,00 lei
Fara TVA

Noul Rubber Base by BrillBird! Familia produselor pentru întărirea unghiilor naturale, s-a dezvoltat conform ultimelor tendințe, și s-a obținut cea mai bună variantă a mult iubitei game de Mani Gel.

Cantitate

Caracteristica revoluționară a Mani Gelului Extra este că se poate folosi și fără un gel de bază. Datorită densității materialului, se poate realiza cu ușurință apexul unghiei, și este extrem de rezistent. Mani Gelul Extra se poate folosi ca și culoare, fiind foarte pigmentat. Poți realiza unghii Nude, French sau chiar și BabyBoomer, ușor și într-un timp extrem de scurt. Ideal pentru cliente cu unghii problematice, datorită aderenței puternice. Cu acest gel se poate realiza o prelungire mai scurtă a unghiei.

Mani Gel Extra – Latte Rose

Acest gel are o nuanță ușor translucidă de Cover Pink, care se recomandă în special pentru unghiile BabyBoomer. Într-un singur pas putem realiza stratul de bază, întărirea unghiilor și o culoare de bază pentru manichiura BabyBoomer, la care trebuie aplicat doar gelul alb Mani Gel Extra – Latte White și un strat de gel de luciu.

Pentru ce poți folosi Gelul Mani Extra?

Este ideal pentru baza unghiilor Nude, French sau BabyBoomer, dar se poate folosi ca și culoare în sine. Fiind o bază Rubber, se poate realiza apexul unghiei foarte ușor, cu acest material.

Cui recomandăm acest material?

Recomandăm atât manichiuristelor începătoare, cât și celor care au deja experiență. Asigură o bază puternică, este disponibil în 4 nuanțe naturale diferite, cu o pigmentație puternică. Nu necesită gel de bază și se pot realiza cu el unghii french, nude sau babyboomer într-un timp foarte scurt.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Mani Gelul Extra este recomandat pentru toate tipurile de unghii, având o aderență puternică.

Sumar:

  • bază densă cu aspect natural
  • 2în1: se poate folosi ca bază și culoare
  • acoperire perfectă
  • se modelează ușor, se poate acoperi orice denivelare a unghiei
  • se poate realiza apexul foarte ușor fără să curgă materialul în zona cuticulei
  • culori naturale cu grad înalt de acoperire
  • Mani Gelul Extra Cover Rose și Latte White este combinația perfectă pentru BabyBoomer

Timp de uscare:

3 minute în lampa UV sau 1-2 minut în lampa LED.

Gramaj:

8 ml

Brillbird
7967

Fisa tehnica

CANTITATE
8ml
CONSISTENTA
MEDIE
TIP RUBBER BASE
COLOR
Culoare
Roz