• Nou

Lux White Builder Gel – Alb orbitor, dens 15gr

Referinta: 7963
66,90 lei
Fara TVA

Visezi la o manichiură french de lux? Încearcă gelul alb orbitor Lux White!

CantitateGelul Lux White este un gel pentru manichiura french de interior, cu densitate ridicată și cu pigmentare maximă. Cu acest gel, linia de zâmbet va fi puternică și clară, astfel îl poți folosi chiar și la concursurile de unghii.

 

Folosește gelul Lux White la realizarea unghiilor french, cu vârfuri extrem de albe. Cum îl folosești corect? Construiește un strat de bază din gel de construcție BrillBird. Folosește gelul Cover pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formează partea albă a french-ului din gelul alb Lux White într-un singur strat. Aplică un ultim strat de gel transparent și finisează construcția unghiei cu un gel de luciu. Gelul Lux White se poate aplica cu o pensulă subțire din păr artificial, de exemplu cu Pensula 0.

 
Cui recomandăm gelul Latte?

Gelul Lux White îl recomandăm manichiuristelor care preferă gelurile mai dense. Acest gel acoperă perfect într-un strat subțire și ajută la o muncă rapidă în salon.

 
Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Gelul Lux White e perfect pentru munca de salon. Aplici gelul într-un singur strat subțire, care nu se va îngălbeni și nu va avea pete gri sau galbene, astfel vei obține o culoare intensă, imaculată.

 
Sumar

    gel de construcție alb intens
    densitate ridicată
    ideal pentru manichiura french de interior
    pigmentare extraordinară

 
Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1-2 minute în lampa LED.

7963