Categorii

  • Nou

White deluxe Gel – Alb Natural 15gr

Referinta: 7962
69,90 lei
Fara TVA

O nouă generație de gel alb pentru manichira french, care se usucă chiar și în strat gros.

Cantitate

Fă cunoștință cu gelul Delux White, un gel alb pentru manichiura french de interioar, care nu-și pierde din intensitatea culorii nici după mai multe săptămâni și se usucă ușor, chiar și într-un strat gros.

 

Folosește gelul White Delux pentru construcția unghiilor tehnice french cu un vârf alb puternic. Are o densitate puțin mai ridicată decât medie,  perfect pentru munca de zi cu zi dar și la concursuri de unghii. Cum îl folosești corect? Construiește un strat de bază din gel de construcție BrillBird. Folosește gelul Cover pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formează partea albă a french-ului din gelul alb într-un singur strat. Aplică un ultim strat de gel transparent și finisează construcția unghiei cu un gel de luciu.

 

Cui recomandăm gelul White Delux?

Recomandăm gelul White Delux celor care doresc să construiască unghii french cu ușurință, dintr-un material care se poate modela ușor și acoperă perfect. Cu acest gel, linia de zâmbet va deveni perfectă, fără umbre sau denivelări.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm? 

Gelul White Delux este perfect pentru munca de salon sau pentru concursuri. Folosește-l cu încredere atât la forme de salon, cât și la forme extreme.

 

Sumar

  • gel de construcție alb bogat pigmentat
  • densitate medie spre ridicată
  • ideal pentru manichiura french de interior
  • pigmentare puternică
  • uscare ușoară

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1-2 minute în lampa LED.

Brillbird
7962

Fisa tehnica

CANTITATE
15g
Culoare
Alb