Categorii

  • Nou

Cover Brill Pink Gel – Roz sidefat 15gr

Referinta: 7961
69,90 lei
Fara TVA

Descoperă singurul gel cover BrillBird cu microparticule de sclipici argintii pentru  un plus de farmec și eleganță.

Cantitate
Stoc epuizat

Gelul Cover Brill este varianta strălucitoare a gelului Cover Pink. Acest gel cu siguranță va captiva atenția tuturor clientelor tale. Este alegerea preferată a mireselor și a clientelor care se pregătesc de un eveniment elegant, unde unghiile lor vor străluci ca niște bijuterii prețioase.

 
Pentru ce poți folosi gelul Cover Brill?

La fel ca gelul Cover Pink, acest gel are densitate optimă, este autonivelant și acoperă excelent. Îl puteți folosi la realizarea unghiilor french sau a unghiilor nude. Pentru realizarea unei manichiuri french perfecte, după pregătirea unghiilor naturale, puneți un strat de bază din gelul de construcție BrillBird.  Folosiți gelul Cover Brill pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formați partea albă a french-ului dintr-un gel alb sau orice nuanță de gel colorat aleasă de tine. Aplicați un ultim strat de gel transparent și finisați construcția unghiei.

 
Cui recomandăm gelul Cover Brill?

Recomandăm gelul cover Brill manichiuristelor care preferă gelurile cu o strălucire discretă, catifelată și foarte elegantă. Atenție! Acest gel se usucă doar în lampă UV sau lampă combinată UV/LED, nu se usucă în anumite tipuri de lămpi LED.

 
Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel este recomandat pentru orice tip de manichiură: french sau nude, formă scurtă sau extremă. Gelul Cover Brill se potrivește cu aproape orice culoare de piele și conferă unghiilor un plus de eleganță.

 
Sumar

    gel cover roz  natural cu o strălucire discretă argintie
    densitate optimă, se autonivelează
    se poate arcui cu pensetă
    ideal pentru manichiura french
    ideal pentru manichiura dintr-o singură culoare
    putere de acoperire puternică
    se potrivește perfect cu toate tipurile de piele

 
Timp de uscare

2-3 minute în lampa UV sau 1 minut în Lampa LED (Atenție, din cauza particulelor de sclipici, acest gel nu se usucă în toate lămpile LED).

Brillbird
7961

Fisa tehnica

CANTITATE
15g
GELURI CONSTRUCTIE
Cover
Culoare
Roz
Sclipici