Categorii

  • Nou

Cover Tan Pink Gel – Roz bronzant 15gr

Referinta: 7960
69,90 lei
Fara TVA

Gel pentru manichiura french în nuanța ideală pentru un ten bronzat.

Cantitate
Stoc epuizat

Pentru a fi mereu la modă, adaptați culorile gelurilor cover în funcție de nuanța pielii clientelor dumneavoastră! Gelul Cover Tan este un gel cu capacitate miraculoasă de acoperire, special creat pentru prelungirea patului unghial. Are o nuanță mai închisă, care se potrivește cel mai bine clientelor care au pielea bronzată sau unui ten creol.

 

Pentru ce poți folosi gelul Cover Tan?

Pentru realizarea unei manichiuri french perfecte, după pregătirea unghiilor naturale, puneți un strat de bază din gelul de construcție BrillBird.  Folosiți gelul Cover Tan pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formați partea albă a french-ului dintr-un gel alb sau orice nuanță de gel colorat aleasă de tine. Aplicați un ultim strat de gel transparent și finisați construcția unghiei.

De asemenea, îl puteți folosi pe post de culoare, în cazul în care acoperiți întreaga construcție cu acest gel, astfel obțineți o nuanță senzațională de nude.

 

Cui recomandăm gelul Cover Tan?

Acest gel cover autonivelant are densitate medie și este perfect pentru construcția ușoară și rapidă a unghiilor french. Datorită pigmentării bogate și a nuanței irezistibile, e ideal în munca de salon, dar și la concursurile de unghii. Se poate arcui cu penseta, se autonivelează perfect, iar modelarea gelului este foarte ușoară. Dacă vă doriți un french cu o linie de zâmbet foarte clară și accentuată, alegeți cu încredere gelul Cover Tan.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Nuanța se potrivește cel mai mult cu pielea bronzată, dar sunt multe cliente care îl preferă chiar dacă au piele mai deschisă la culoare.

 

Sumar

  • gel cover autonivelant
  • ideal pentru manichiura french
  • pigmentare foarte puternică
  • nuanță mai închisă
  • se potrivește perfect cu pielea bronzată

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în Lampa LED.

Brillbird
7960

Fisa tehnica

CANTITATE
15g
GELURI CONSTRUCTIE
Cover
Culoare
Roz