Categorii

  • Nou

White Builder Gel Brillbird – Alb perfect 15gr

Referinta: 7958
69,90 lei
Fara TVA

White Builder Gel – Un alb ireproșabil pentru manichiura french.

Cantitate

Gelul White Builder este un gel alb ireproșabil, dezvoltat pentru crearea ușoară a unghiilor french cu o lini de zâmbet perfect. Acest gel de diferențiază prin nuanța albului perfect și prin densitatea lui optimă ca va ușura munca voastră de zi cu zi.

 

Acest gel îți oferă posibilitatea de a crea unghii french fără umbre sau pete, în plus poți crea o linie de zâmbet impecabilă. Este un gel foarte pigmentat, astfel albul va ieși în evidență.

Cum obții o manichiură french perfectă? Construiește un strat de bază din gel de construcție BrillBird. Folosește gelul Cover pentru a modela negativul liniei de zâmbet și apoi formează partea albă a french-ului din gelul alb într-un singur strat. Aplică un ultim strat de gel transparent și finisează construcția unghiei cu un gel de luciu.

 

Cui recomandăm gelul White Builder?

Recomandăm gelul White Builder manichiuristelor care preferă gelurile cu densitate medie, într-o culoare albă imaculată, care se poate aplica și modela rapid și cu ușurință.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm? 

Gelul White Builder este perfect pentru munca de salon sau pentru concursuri.
Folosește-l cu încredere atât pentru forme de salon cât și pentru forme extreme și cu siguranță te vei îndrăgosti de aspectul lui uniform și plăcut, chiar și la forme lungi și mai late, cum ar fi o migdală rusească sau un pătrat clasic.

 

Sumar

  • gel de construcție alb total
  • densitate medie
  • ideal pentru manichiura french de interior
  • pigmentare senzaționlă
  • textură fără umbre

 

Timp de uscare

3-4 minute în lampa UV sau 2-3 minute în lampa LED

Brillbird
7958

Fisa tehnica

GELURI CONSTRUCTIE
CONSTRUCTIE
CANTITATE
15g
Culoare
Alb