Categorii

  • Nou

Top Finish Gel Brillbird – Luciu cu fixare 15ml

Referinta: 7955
72,00 lei
Fara TVA

Luciu puternic și de lungă durată pentru unghii din gel și acryl.

Cantitate
Stoc epuizat

Top Finish Gel este un gel de acoperire cu strălucire puternică. Prin  utilizarea lui vei da viață unghiilor, care vor rămâne impecabile mai mult de 3-4 săptămâni.

 

Pentru ce poți folosi gelul Top Finish?

Gelul de luciu Top Finish se folosește pe suprafața gelurilor de construcție, dar NU se folosește pe gel&lac sau gelul de construcție Gum. Se poate aplica într-un strat mai gros. După uscarea în lampa UV sau LED va avea un strat de dispersie, dar după îndepărtarea acestui strat lipicoos cu Cleaner, manichiura ta va avea o strălucire senzațională. Nu se îngălbenește și nu modifică intesitatea culorilor de de subt. Datorită consistenței mai groase, acoperă micile imperfecțiuni create la pilirea unghiilor.

 

Cui recomandăm gelul Top Finish?

Recomandăm Top Finish gel pentru toate manichiuristele care își doresc unghii cu un luciu perfect, care își păstrează intensitatea până când clienta se revine pentru umplere/întreținere.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Acest gel nu este flexibil, astfel nu este compatibil cu ojele semipermanente sau cu gelul flexibil Gum. Se folosește numai peste construcție din gel sau din acryl, de orice formă sau lungime.

 

Sumar

  • gel de acoperire cu luciu intens
  • are strat de dispersie
  • are consistență mai groasă
  • rezistă mai mult de 3-4 săptămâni

 

Timp de uscare

3-4  minute în lampă UV, 1 minut în lampa LED.

Brillbird
7955

Fisa tehnica

TIP Top Coat
LUCIOS
CANTITATE
15ml