Categorii

  • Nou

Bond Gel Brillbird – Aderență maximă 5ml

Referinta: 7953
47,90 lei
Fara TVA

Bond gel – aderență 100% pentru unghiile tehnice din gel și baza ideală pentru manichiura din gellac.

Cantitate
Stoc epuizat

Bond Gel- aderență 100% pentru unghiile tehnice din gel și baza ideală pentru manichiura din gel&lac. Dezvoltare de succes! Gelul de bază pentru aderență – Bond este extrem de rezistent și îl recomandăm la unghiile cu probleme. Poate fi folosit ca un strat de bază sigur sub gelurile BrillBird de construcție, Mani Gel și Gel&Lac.

 

Pentru ce poți folosi Gelul Bond?

Dacă îl folosești ca bază pentru manichiura cu ojă semipermanentă, urmărește pașii: după îndepărtarea cuticulelor folosim soluțiile de pregătire: Nail Prep, Primer 1 și Primer 2. Aplicăm stratul de bază Bond Gel, care se usucă în lampa UV în 2 minute, în lampa LED 1 minut. Aplicăm produsul și pe marginea unghiei Aplicăm două straturi subțiri de Mani
Gel&Lac. Timpul de uscare în lampă UV este de 3 minute și 1 minut în lampa LED. Aplicăm un strat subțire de (luciu) Mani Gel TOP (luciu cu fixare), care se usucă în lampa UV în 3 minute, 1 minut în lampa LED. După fixarea unghiilor cu Cleaner, manichiura noastră este gata. Este foarte simplu și rapid!

 

Cui recomandăm Gelul Bond?

Atât manichiuristelor începătoare cât și celor cu experiență. Asigură o bază puternică pentru o construcție sigură, chiar și la clientele cu probleme de aderență sau manichiuristele începătoare. Oferă un strat de alunecare, când realizați întreținerea unghiilor french și o linie de zâmbet mai clară. Dacă îl folosiți ca și bază la Mani Gel, veți putea dizolva materialul, dar totodată vă oferă o aderență puternică.

 

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?

Expertele BrillBird recomandă să folosim Gelul Bond atât la construcția și umplerea unghiilor tehnice, cât și la manichiura cu oje semipermanente.

 

Sumar

  • gel de aderență cu pensulă
  • recomandat pentru gel și gel&lac
  •  densitate medie
  • se poate dizolva cu Acryl Remover

 

Timp de uscare

2 minute în lampa UV, 1 minut în lampa LED.

Brillbird
7953

Fisa tehnica

CANTITATE
5ml