Geluri Color Semilac | NailsUp

Gel Color Semilac

Sigur iti iubesti si apreciezi unghiile, de aceea magazinul Rosalind iti asigura produse calitative pentru manichiura si pedichiura, la preturi avantajoase. 

Gel color Semilac reprezinta o alegere buna pentru o manichiura cu gel UV sau acryl, datorita culorilor pigmentate si foarte rezistente. Nuantele de gel color Semilac sunt intense si se pot aplica atat pe intreaga unghie, cat si sub forma de diferite modele sau picturi. Gasesti in aceasta gama nuante potrivite pentru fiecare anotimp, personalitate sau eveniment special, care vor da unghiilor tale o alura unica si feminina. 

Pe unghii lungi, scurte, pe picturi si modele, le poti folosi usor si rapid pentru fiecare in parte. 

Rosalind iti ofera o gama considerabila de nuante gel color Semilac, astfel iti va fi foarte usor sa alegi culoarea sau culorile potrivite pentru tine si clientele tale. 

Aceasta categorie include, ca toate categoriile din magazinul Rosalind, produse de calitate inalta, de asemenea, gelurile Semilac s-au remarcat in randul manichiuristelor prin puterea ridicata de acoperire si vascozitatea perfecta: medie spre ridicata.

Nuantele de gel color Semilac sunt foarte aderente pe unghii si nu tin cont de nivelul de experienta - le poti folosi cu incredere atat la salon, cat si acasa. 

Ne dorim ca tu si clientele tale sa va bucurati de produse bune, la preturi potrivite pentru fiecare in parte, de aceea magazinul Rosalind este intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in materie de unghiute, astfel categoria Gel Color Semilac a fost adaugata special pentru tine. 

Profita de aceasta gama de geluri colorate de exceptie, alege cele mai frumoase si apreciate nuante din colectia gel color Semilac si creeaza manichiuri elegante, unice si rezistente.

Subcategories

Sunt 80 produse.

Se afiseaza 1-12 din 80 produs(e)