Primer/Base Coat/Top Coat | NailsUp

Primer,Baza si Top Coat

De ce nu poti face o manichiura semi sau cu gel fara a folosi primer, base coat si top coat? Deoarece niciodata nu va iesi bine. Stim asta,  de aceea magazinul Rosalind iti ofera primer, base coat si top coat de calitate buna, la preturi accesibile. 

Primer-ul este solutia de pregatire a unghiei naturale, care are rolul de a degresa unghia, astfel produsele urmatoare se vor lipi pe unghie. Mai exact, are rolul de adeziv.

Base Coat-ul sau baza se absoarbe foarte repede in unghie, ramanand un strat lucios si lipicios, creste aderenta gelului si ii prelungeste rezistenta. In acelasi timp protejeaza unghia naturala de pigmentul urmatoarelor produse pe care le aplici. 

Top coat-ul ofera manichiurii si pedichiurii un aspect final lucios, protejeaza culoare si impiedica gelul de modelare sa se ciobeasca. In plus, netezeste micile impefectiuni de pe suprafata lacului si a gelului de unghii.

In magazinul Rosalind gasesti primer, base coat si top coat cu pensule bune, late - pentru o aplicare rapida, in forma ergonomica. Avem aceste produse must-have pentru diferite necesitati, de exemplu: primer fara acid, primer cu acid, baze de vascozitati diferite, top coat lucios si mat. 

Produsele noastre pot fi utilizate atat la salon, cat si acasa, fara a fi clasate dupa nivelul de experienta. Gratie usurintei de utilizare, dar si a calitatii lor, aceste produse must-have de pe Rosalind te vor ajuta sa obtii rezultate bune intr-un timp scurt. 

Cu produsele noastre si indemanarea ta, succesul nu va ezita sa apara!

Subcategories

Sunt 53 produse.

Se afiseaza 1-12 din 53 produs(e)