Rubber Base

Rubber Base

Venalisa Rubber Base este o gama de baze pentru oje semipermanente care consolideaza unghia, pastreaza aspectul natural al unghiei si acopera imperfectiunile unghiilor. 

Venalisa Rubber Base este o baza densa, de genul cover-ului, care poate fi folosita nu doar ca baza, ci ca si culoare pe intreaga unghie, ideala mai ales la manichiurile french cu oja semi. Acest produs aduce multiple beneficii, printre care cele mai importante: acoperire perfecta si rezistenta indelungata. 

Aceasta categorie contine produse Venalisa Rubber Base, baze din care se poate crea apexul pe o manichiura semipermanenta, baze foarte dense care nu aluneca in zona cuticulei si ofera rezistenta unghiilor. 

Oja are o culoare placuta, in tonuri naturale, foarte pigmentate si se poate aplica imediat dupa pregatirea unghiilor naturale: degresare si primer. 

 Magazinul Rosalind iti propune Venalisa Rubber Base ca fiind un produs cu actiune multipla: baza, cover sau culoare, chiar si pentru o mica extensie a unghiilor, daca ti s-a rupt un colt -  la preturi accesibile si calitate buna. 

Aceste produse sunt potrivite si pentru pedichiura, iar clientele tale le vor dori de fiecare data pe unghiute. 

In magazinul Rosalind gasesti Venalisa Rubber Base in nuante naturale, toate stralucitoare, pigmentate si rezistente. Acest produs are textura gumoasa, se lucreaza repede, este usor autonivelant si nu degaja multa caldura la polimerizare. 

Venalisa Rubber Base se usuca in lampa UV si LED, se indeparteaza cu solutiile speciale pentru indepartarea ojei semi si nu subtiaza unghiile naturale. 

Bucura-te de unghiute simple, elegante, in tonuri naturale si uita de unghiile fragile pe care nu rezista oja semipermanenta, de denivelari sau urme de pensulatie - cu Venalisa Rubber Base nu exista decat perfectiune. Subcategories

Sunt 25 produse.

Se afiseaza 1-12 din 25 produs(e)