Cat Eye 5D - 9D

Cat Eye 5D - 9D

Ojele semipermanente Cat Eye 5D - 9D iti promit o manichiura care te scoate din monotonie.

Magazinul Rosalind iti propune oja semipermanenta Cat Eye 5D - 9D pentru manichiuri care se potrivesc in orice situatie, rezistente si elegante, cu efect Cat Eye intens si de lunga durata. 

Alege oje semi Cat Eye 5D - 9D din magazinul Rosalind, potrivite tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc manichiuri in nuante versatile, care te scot in evidenta fara vulgaritate.

Clientele tale vor adora aceste oje Cat Eye 5D - 9D  atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Fii intotdeauna in trend si adauga un plus de stralucire tinutelor tale cu oja semipermanenta Cat Eye 5D - 9D. 

Eleganta este atemporala, de aceea iti propunem aceasta subcategorie de oje semipermanente cu efect magnetic de ochi de pisica, atat pe unghii scurte cat si pe cele lungi. 

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de nuante, potrivite pentru fiecare in parte, care se pot combina in manichiuri de exceptie. 

Alege oja semipermanenta Cat Eye 5D - 9D din magazinul Rosalind si bucura-te de manichiuri rapide si rezistente, cu produse de calitate inalta. 

Indiferent ca esti avansata sau incepatoare, noi iti explicam cum sa folosesti produsele noastre, tot ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie descrierile produselor pe care ti le-am pus la dispozitie. 

Oja semipermanenta Cat Eye 5D - 9D se foloseste impreuna cu un magnet special, cu doua capete, astfel vei obtine efectul mult dorit.

Subcategories

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)